Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyógyító kövek (2)
  2012-06-14 19:02:50, csütörtök
 
   
 

AMETISZT
Ibolyaszínű kő. Görög eredetű szó, jelentése: nem részeg.
Erősíti a férfierőt. Ödéma ellen, fejfájás, bőrbetegségek gyógyítójaként használják. Alvászavarokat gyógyít, elűzi a félelmet és a haragot. A meditációt segíti. Véd a varázslattól, szerencsét hoz. Amulettnek számít az ittasság ellen. Segít az álomfejtésben, jövendő mondásban.


AVENTURIN
Színe csillogó zöld vagy aranybarna.
Bőrbetegségekre hat a gyógyító ereje. Erősíti a hajat, a hajhagymákat. Függetlenné, szabaddá tesz, megerősíti a szerelmi érzéseket. Elősegíti a meglepetéseket, a szerencsét.


CITRIN
Színe sárga, de világossárgától az aranybarnáig változhat. Húgyhólyag, hasnyálmirigy, vese, cukorbetegség gyógyszere. Jó hatással van a gerincbántalmakra. Önbizalmat ad. Gyógyítja a melankóliát és a depressziót. Tisztít - testileg és lelkileg egyaránt. Elősegíti az érzelmek uralását.


FÜSTKVARC
Füstszürke, a barnától a feketéig változhat a színe.
Gyógyítja a kötőszöveteket, a hasnyálmirigyet, a szívet és a vesét. A depresszió és a skizofrénia kiváló ellenszere, ellazít. Idegi kiegyensúlyozó hatása van, segíti az öntudatot.


HEGYIKRISTÁLY
Színtelen, átlátszó, tiszta kő.
Kiütéseket, vérzéseket csillapít. Serkenti a bélműködést, védi az agyat, szabályozza a hormonzavarokat. Kapcsolatba hoz az igazi bölcsességgel, a hit erejével. Harmonizálja az alvást, segíti az energiák áramlását. Az akarat, az erő köve. Igazi energia-átvivő, fényt adó kő.


HEMATIT
Színe fekete, sötétszürke, barnásvörös. A vér tisztítója. Kiegyenlíti a vérnyomást, megszünteti a vérzéseket. Cselekvésre ösztökél, tetterővel tölt fel. Edzi az akaraterőt. A fáraók szent köve volt. Szerencsét hoz, bölcsességre való képességet ad.


JADE
Zöld, zöldesfehér, sárga, vörös színű, gyakran foltos.
Vesepanaszok, alvászavarok gyógyítója. Segít a szem, a szív, az anyagcsere betegségein. Önbizalmat, kreativitást kölcsönöz. Viselőjének bátorságot ajándékoz, képessé teszi a szeretetre. Igazi boldogságkő. Az öt fő erény jelképe, ez pedig: az igazságosság, bátorság, bölcsesség, szerénység, irgalmasság.


KALCEDON
Színe kékes, szürkésfehér.
Erősíti a szívet és a vérkeringést. Szabályozza az anyagcserét, javítja a látást. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatása van. Segít legyőzni a haragot, az agressziót, fejleszti a beszédkészséget. Az ókorban búskomorság ellen talizmánként használták.


KARNEOL
Színe a hússzínűtől a barnásvörösig terjed.
Csillapítja a görcsöket, a reumás panaszokat, az idegfájdalmakat. Bátorságot, erőt, kitartást ad, elűzi a rémálmokat. Az ókorban vérzéscsillapítóként használták. A teremtő erő köve.


MACSKASZEM
Színe lehet fehér, szürke, zöld, sárga, barna.
A szembetegségek gyógyszere. Segít az asztmán és a bélgörcsökön. Segíti a tisztánlátást. Foszforeszkáló hatása miatt az újjászületés szimbóluma.


MOHAACHÁT
Színtelen kő zöld berakásokkal.
Allergia, emésztési zavarok, keringési problémák ellenszere. Biztonságot, önbizalmat ad, segít az igazi szépség megtalálásában. Megtanít a természeti törvények tiszteletére. A természet energiájával töltött.


OBSZIDIÁN
Fekete, pöttyös, szivárványos.
Baktériumölő, a gyomorfekély és a vérszegénység gyógyítója. Védelmet biztosít, segít legyőzni a félelemérzést. Erősíti az akaratot. A szivárványos obszidián segíti a meditációt. A hópehely obszidián nyíltságra, egyenességre késztet. Bárhová elhelyezhetjük, ahol tárgyalások folynak.


RÓZSAKVARC
Erőteljes rózsaszín.
Inspirálja a művészi tevékenységet. Felélénkíti az alkotókészséget. Segíti a kreativitást. Begyógyítja az érzelmi sérüléseket, belső békét segít teremteni. A szépséggel szembeni fogékonyságra tanít. Energiát ad fizikai megterhelések esetén. Igazi energiakő. Nyakban, karkötőnek viselve, íróasztalon, munkaterületen tartva fokozza a kreativitást.


RUTILKVARC
Arany, ezüst csillogású, átlátszó, áttetsző kő. Benne tisztán láthatók az ezüstös "nyilak", ill. tűk.
Általános erősítő. Védi az immunrendszert, segít a hosszú élet elérésében. Megvéd az idegi kimerültségtől. Depresszió, lehangoltság gyógyítója. A kőben jól kivehetők "Ámor nyilai". Ha rossz partnert találtunk, a nyilak színtelenné válnak, de ha illik hozzánk a választottunk, egyre fényesebben csillognak.


SÓLYOMSZEM
Selyemfényű, kékesszürke, kékeszöld színű, ill. színváltó kő.
Segít a képzelt betegségek, a hipochondria legyőzésében. Segít az önismeret kifejlesztésében. A harmadik szem fejlődését segíti, azt is látjuk, ami a bensőben van. A kritikai érzék fejlesztője, segít átlátni a zavaros dolgokat. Segíti az emberismeret fejlesztését. Erősíti a jellemet. Az emberi kapcsolatokat segíti, tehát ismerkedésnél, új munkatársak felvételénél szem előtt a helye.


SZODALIT
Indigókék ásvány - fehér, szürke foltokkal.
A növekedésben lévő gyermekek figyelmét erősíti. Véd a ragályos betegségek ellen. Egyensúlyt teremt a lelkünkben, segít fajsúlyozni a problémákat. Oldja a szorongásokat és a félelmeket. Az ókori görögöknél a művészet köveként tartották számon. Földdel energetizálhatjuk. Bonyolult feladatok megoldása esetén szem előtt a helye, mert segít a szétszórtság legyőzésében.


TIGRISSZEM
Színe aranysárga, aranybarna, és hosszában csíkos hatást kelt.
Az asztma és a vesebántalmak gyógyszere. Baktériumölő, erősíti a csontozatot és a látást. Fejleszti a koncentrációs készséget. Kabalakő, szerencsehozó jelkép. Tisztítja a gondolatainkat, segít hibáink felismerésében.


VÖRÖS JÁSPIS
Epilepszia, hólyag, gyomor, tüdő, máj, epe gyógyítója. Segít feloldani az émelygést, méregtelenít. Erősíti az akaratot és a tájékozódó készséget. A nők védelmezője. Véd a negatív sugárzásoktól, összeköt a föld elemi erőivel.

Forr: Horváth Mária
Kép: internet
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkért  
Címkék: kifejlesztésében, idegfájdalmakat, beszédkészséget, hasnyálmirigyet, alkotókészséget, világossárgától, hormonzavarokat, bőrbetegségekre, immunrendszert, munkaterületen, kimerültségtől, kiegyensúlyozó, felismerésében, meglepetéseket, kötőszöveteket, megtalálásában, elhelyezhetjük, foszforeszkáló, szembetegségek, gondolatainkat, alvászavarokat, gyógyítójaként, hasnyálmirigy, bőrbetegségek, tevékenységet, cukorbetegség, barnásvörösig, hegyikristály, sugárzásoktól, szerencsehozó, fogékonyságra, megterhelések, koncentrációs, választottunk, álomfejtésben, vesebántalmak, meditációt segíti, ittasság ellen, gyógyító ereje, szerelmi érzéseket, aranybarnáig változhat, érzelmek uralását, feketéig változhat, skizofrénia kiváló, igazi bölcsességgel, energiák áramlását, fáraók szent, anyagcsere betegségein, ókorban búskomorság, barnásvörösig terjed, reumás panaszokat, szembetegségek gyógyszere, VÖRÖS JÁSPIS, Horváth Mária,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  A lelki élet nem arról szól, ....  Gaál Viktor gondolata  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Muratáj  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Az idő elsodorja létezésünk  Az idő elsodorja létezésünk  Emlék  Esti kép  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  A Gömb  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Az Európai Unió is foglalkozik...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Föld napja április 22  Volt egy...  Bella István: Zsoltár  képre írva  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Naplemente  Idézetek a barátságról  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ahogy emelkedik a rezgés...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Bella István: Zsoltár  Jó éjszakát  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
meditációt segíti, ittasság ellen, gyógyító ereje, szerelmi érzéseket, aranybarnáig változhat, érzelmek uralását, feketéig változhat, skizofrénia kiváló, igazi bölcsességgel, energiák áramlását, fáraók szent, anyagcsere betegségein, ókorban búskomorság, barnásvörösig terjed, reumás panaszokat, szembetegségek gyógyszere, újjászületés szimbóluma, igazi szépség, természeti törvények, természet energiájával, vérszegénység gyógyítója, szivárványos obszidián, hópehely obszidián, művészi tevékenységet, érzelmi sérüléseket, szépséggel szembeni, hosszú élet, idegi kimerültségtől, nyilak színtelenné, képzelt betegségek, hipochondria legyőzésében, önismeret kifejlesztésében, harmadik szem, kritikai érzék, zavaros dolgokat, emberismeret fejlesztését, emberi kapcsolatokat, növekedésben lévő, ragályos betegségek, ókori görögöknél, művészet köveként, szétszórtság legyőzésében, vesebántalmak gyógyszere, koncentrációs készséget, tájékozódó készséget, negatív sugárzásoktól, föld elemi, kifejlesztésében, idegfájdalmakat, beszédkészséget, hasnyálmirigyet, alkotókészséget, világossárgától, hormonzavarokat, bőrbetegségekre, immunrendszert, munkaterületen, kimerültségtől, kiegyensúlyozó, felismerésében, meglepetéseket, kötőszöveteket, megtalálásában, elhelyezhetjük, foszforeszkáló, szembetegségek, gondolatainkat, alvászavarokat, gyógyítójaként, hasnyálmirigy, bőrbetegségek, tevékenységet, cukorbetegség, barnásvörösig, hegyikristály, sugárzásoktól, szerencsehozó, fogékonyságra, megterhelések, koncentrációs, választottunk, álomfejtésben, vesebántalmak, tisztánlátást, bölcsességgel, szorongásokat, ismerkedésnél, vérszegénység, félelemérzést, kapcsolatokat, tiszteletére, méregtelenít, baktériumölő, kreativitást, szivárványos, gyomorfekély, egyenességre, bélgörcsökön, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 150 db bejegyzés
e év: 599 db bejegyzés
Összes: 9055 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3538
  • e Hét: 15054
  • e Hónap: 24076
  • e Év: 91841
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.